Diensten
Bent u lid van een vereniging, of organiseert een evenement en bent verantwoordelijk voor de communicatie van uw organisatie maar u heeft moeite om uw doelgroep te bereiken en beschikt daarnaast over weinig of geen middelen? 

Dan is PressTige Media uw partner!

Ons specialisme “Sponsored magazines/kranten” is uw voordeel.


Door enerzijds de kostprijs van het beoogde communicatiemiddel (krant / magazine) te reduceren door middel van onze advertentiewerving bieden wij een alternatief waarbij Presstige Media de kosten en organisatie op zich neemt voor u. Indien u een heel groot project wilt lanceren kunnen we de kosten zeer laag houden.

Onze diensten bestaan uit:

- Acquisitie (advertentiewerving)
- Vormgeving
- Drukwerk
- Verspreiding

Daarbij werken wij met korte lijnen, u hebt slechts één aanspreekpunt. Tijdrovende contacten met, drukker, vormgever, verspreider, adverteerders etc…..en de problemen van verstoorde communicatie behoren tot het verleden. Dit scheelt u uiteraard tijd zodat u zich kunt richten op hetgeen belangrijk is: de inhoud.

Sponsored magazines verschillen dus wezenlijk van andere uitgaven. Door de externe advertentie-werving ontstaan er geen verstrengelde belangen tussen adverteerders en hun invloed op de tekstuele invulling van het blad. Door deze constructie hebben deze kranten en magazines vaak een eigen redactie waardoor niet alleen een professionele uitstraling ontstaat maar zeker de korte lijnen naar de doelgroep blijft bestaan. Dit staat garant voor een goede verstandhouding / communicatie tussen instelling / bedrijf en doelgroep en u blijft baas in eigen blad. Sponsored magazines vindt u bij ons als relatiemagazines van bedrijven en instellingen. 

Wij staan graag voor u klaar.